Opvoeding

Hoe zorg je voor de best mogelijke opvoeding? Daar is geen eenduidig antwoord op te geven en dat zal ook per kind verschillen. Soms is het wel fijn om even iemand te hebben die met je meekijkt en meedenkt. Om wat tips en tricks mee te krijgen of om de bevestiging te krijgen dat je goed bezig bent. Het is altijd de moeite waard om met een buitenstaander te kijken naar moeilijkheden en onzekerheden waar je tegenaan loopt in de opvoeding. Neem vrijblijvend en gratis contact met ons op.

Baby

Met een pasgeboren baby komt er veel op je af. Het is niet niks, in een keer een klein mensje voor wie je zorg draagt. Heb je het gevoel dat je wel wat hulp of tips kunt gebruiken? Blijft je baby huilen of is hij/zij vaak wakker? Wij kunnen je daarbij helpen. Neem contact met ons op en wij gaan je zo goed mogelijk ondersteunen en helpen.

Peuter/kleuter

Een peuter die in de ‘peuterpuberteit’ is beland, een kleuter die nogal eens een woede-uitbarsting heeft, een peuter die last heeft van nachtmerries of een kleuter die ’s nachts nog vaak in bed plast: het kan lastig zijn om met zulke situaties om te gaan. Herkenbaar? Maak gerust een afspraak om dit te bespreken! Wij kunnen je vaak weer op weg helpen met de juiste handvatten, educatie en adviezen.

Maak een afspraak

Basisschoolkind

Er kan van alles zijn wat ervoor zorgt dat jouw kind even wat minder in zijn of haar vel zit. Angst om naar school te gaan, moeite met concentreren of weinig zelfvertrouwen: dat soort dingen komen veel voor bij kinderen. Maar hoe los je het op?

Wij kunnen daarbij helpen. Je kunt gratis contact opnemen voor een gesprek en er zijn ook allerlei trainingen die je kind een handje kunnen helpen. Zodat je kind weer kan doen waar hij of zij zin in heeft: spelen, leren, ontdekken en plezier maken.

Neem contact op Bekijk alle trainingen

Puber

Pubers zijn niet altijd de gemakkelijkste mensen om mee onder één dak te wonen. Het afzetten tegen ouders en vooral doen waar ze zelf zin in hebben: dat zal vast herkenbaar zijn. Maar je hoeft het niet alleen te doen. We ondersteunen je graag! Je kunt gratis met ons in gesprek gaan, maar ook eens kijken naar de trainingen die we te bieden hebben. Kijk wat het best bij je past!

Kom met ons in gesprek Bekijk onze trainingen

Jongvolwassene

Merk je dat je kind niet goed in zijn of haar vel zit? Dat er sombere gedachten spelen of dat het niet zo goed gaat? Voor ouders kan het lastig zijn om hier grip op te krijgen en te helpen. Ook hiervoor kun je gratis contact opnemen. We kunnen hierin ondersteuning bieden en handvatten geven om stappen in de goede richting te zetten.

Neem contact op