Ik ben TOP

‘Ik ben TOP’ is een training voor kinderen tussen de 9 en 12 jaar die worstelen met hun zelfvertrouwen. Samen met hun ouders gaan de kinderen aan de slag met het vergroten van het zelfvertrouwen. Zodat ze vol geloof in zichzelf verder kunnen.

 

Nieuwe groep start 5 juni 2023 bij voldoende deelnemers!

Training voor kinderen en hun ouders

Voor wie Kinderen van 9 t/m 12 jaar en hun ouders uit de gemeente Venray
Wat Training voor het vergroten van zelfvertrouwen
Waar MC De Wieënhof, Venray
Wanneer 5 juni, 12 juni, 20 juni, 26 juni en 3 juli 2023
Tijdstip 15.30-16.30 uur
Hoe 5 bijeenkomsten van 1 uur

Training voor kinderen die worstelen met hun zelfvertrouwen (9 t/m 12 jaar) en hun ouders

Kinderen met voldoende zelfvertrouwen zitten lekker in hun vel, ze zijn vrolijk en durven uitdagingen aan te gaan. Ze geloven in zichzelf en dat ze iets kunnen leren. Maar wat als je kind niet zo veel zelfvertrouwen heeft? Dan is deze cursus misschien een goede start.

De cursus is er voor kinderen die af en toe wat twijfelen en nog niet voldoende grip krijgen op hun zelfvertrouwen. Kinderen en ouders gaan samen aan de slag met het vergroten van het zelfvertrouwen van het kind.

Vooraf aan de cursus is er een startgesprek met kind en ouders. Besproken wordt wat het kind en ouders in de cursus willen leren.

  • Bijeenkomst 1 Kennismaken en zelfvertrouwen
  • Bijeenkomst 2 Positief denken
  • Bijeenkomst 3 Kwaliteiten
  • Bijeenkomst 4 Groeien en fouten maken
  • Bijeenkomst 5 Afsluiting

Na afloop van de cursus is er een gesprek met kind en ouders om te bespreken wat er in de cursus geleerd is en eventueel nog nodig is om verder te werken aan zelfvertrouwen.