Ik ben TOP

‘Ik ben TOP’ is een training voor kinderen tussen de 9 en 12 jaar die worstelen met hun zelfvertrouwen.
De kinderen gaan in de training aan de slag met het vergroten van het zelfvertrouwen. Ook horen er bij deze training huiswerkopdrachten waar de kinderen samen met hun ouders aan werken. Zodat ze vol geloof in zichzelf verder kunnen.

Nieuwe groep najaar 2024 (bij voldoende deelnemers).

Meer over Ik ben TOP

Voor wie Kinderen van 9 t/m 12 jaar en hun ouders uit de gemeente Venray
Wat Training voor het vergroten van zelfvertrouwen
Waar MC De Wieënhof, Venray
Wanneer najaar 2024
Tijdstip 15.30-16.30 uur
Hoe 5 bijeenkomsten van 1 uur

Kinderen met voldoende zelfvertrouwen zitten lekker in hun vel, ze zijn vrolijk en durven uitdagingen aan te gaan. Ze geloven in zichzelf en dat ze iets kunnen leren. Maar wat als je kind niet zo veel zelfvertrouwen heeft? Dan is deze training misschien een goede start.

De training is er voor kinderen die af en toe wat twijfelen en nog niet voldoende grip krijgen op hun zelfvertrouwen. Kinderen en ouders gaan vervolgens thuis samen aan de slag met het vergroten van het zelfvertrouwen van het kind.

Vooraf aan de training is er een startgesprek met kind en ouders. Besproken wordt wat het kind en ouders in de training willen leren.

  • Bijeenkomst 1 Kennismaken en zelfvertrouwen
  • Bijeenkomst 2 Positief denken
  • Bijeenkomst 3 Kwaliteiten
  • Bijeenkomst 4 Groeien en fouten maken
  • Bijeenkomst 5 Afsluiting

Na afloop van de training is er een gesprek met kind en ouders om te bespreken wat er in de training geleerd is en eventueel nog nodig is om verder te werken aan zelfvertrouwen.

De training is mede gebaseerd op het werkboek “Ik ben TOP”.
Wil je meer weten over dit werkboek of hoe je nog verder aan zelfvertrouwen kunt werken? Kijk dan eens op www.psychogoed.nl