Opkomen voor jezelf (g)een kunst!

Kost het veel energie om contact te maken en jezelf te laten horen? ‘Opkomen voor jezelf (g)een kunst!’ helpt kinderen van 9 t/m 12 jaar om zelfbewust om te gaan met anderen, gemakkelijker contact te maken en assertiever te worden.

Nieuwe groep najaar 2024 (bij voldoende aanmeldingen). Mochten er eerder voldoende aanmeldingen zijn dan kan er mogelijk eerder gestart worden.

Meer over Opkomen voor jezelf (g)een kunst!

Voor wie Kinderen van 9 t/m 12 jaar uit de gemeente Venray
Wat Sociale vaardigheidstraining
Waar MC De Wieënhof, Venray
Wanneer najaar 2024
Tijdstip 15.30-17.00 uur
Hoe 6 bijeenkomsten van 1,5 uur

Het is voor kinderen niet altijd eenvoudig om goed om te gaan met anderen, zonder zichzelf weg te cijferen, ondergesneeuwd te raken, last te hebben van verlegenheid, ruzie te krijgen of te snel, te fel te reageren. Sommige kinderen zouden moeten leren om vaker van zichzelf te laten horen, terwijl anderen meer zouden moeten leren om even na te denken voordat ze reageren.

In de sociale vaardigheidstraining leert je kind zelfbewust om te gaan met anderen, steviger in de schoenen te staan en op een betere manier op te komen voor zichzelf.
Door middel van oefeningen, theorie, spellen en toneelstukjes krijgt je kind handvatten om beter voor zichzelf op te komen.